Cum organizăm conținutul genților

Posted by
Cea mai veche problemă în relația femeilor cu gențile este că acestea devin incredibil de grele, oricât am încerca să reducem conținutul lor.
Orice femeie care își rafinează stilul personal decide de-a lungul anilor care sunt elementele cheie ale unui look și în ce merită să investească. Gențile de piele naturală sunt una dintre acele investiții cheie ale unei femei care spun o poveste despre cea care le poartă alături zi de zi, secretul fiind a le îngriji cu atenție.

Gențile cu franjuri - stilul boem și libertin

Posted by
Trendul din acest an este puternic influențat de moda deceniilor trecute, fiind opțiuni suficient de variate cât să acopere cât mai multe gusturi. Sfârșitul anilor 60 și începutul anilor 70 au o personalitate foarte puternică în ceea ce privește stilul, cunoscut fiind pentru libertatea și culorile specifice.

Gențile în stil vintage - între demodat și actual

Posted by
Geanta momentului, culoarea sezonului, modelul anului, toate aceste propuneri făcute periodic de către marile case de modă sunt doar oportunități de a ne găsi ceva care se potrivește cu stilul nostru propriu, unic și personal. Nu toate culorile ni se potrivesc, nu toate modelele ne avantajează, așa că alegem cel mult câteva piese care pot rămâne de-a lungul anilor în garderobă.

Genți din inima Florenței

Posted by
Peloro vă aduce din inima Italiei cele mai frumoase modele de genți atent alese, care vă vor introduce în povestea vechiului teritoriu al Toscanei. Produsele din această regiune sunt create folosind tehnicile meșteșugarilor din Florența, care prelucrau pielea și ofereau produse de calitate, astfel ajungând să confere acestei activități de prelucrare a pielii rangul de artă.