Gențile în stil vintage - între demodat și actual

Geanta momentului, culoarea sezonului, modelul anului, toate aceste propuneri făcute periodic de către marile case de modă sunt doar oportunități de a ne găsi ceva care se potrivește cu stilul nostru propriu, unic și personal. Nu toate culorile ni se potrivesc, nu toate modelele ne avantajează, așa că alegem cel mult câteva piese care pot rămâne de-a lungul anilor în garderobă.

Gențile sunt accesorii care, bine alese, ne pot fi de folos un timp lung, spunând fiecare o poveste despre stilul nostru, despre anii care au trecut peste mânere sau peste pielea din care sunt făcute. Astfel că, de cele mai multe ori ne căutăm ceva reprezentativ, de calitate și emblematic pentru noi, ceva ce poate trece de limitele impuse de moda de sezon.

Gențile din categoria noastră Bufnița sunt în stil vintage, modele clasice, dar cu farmec, din piele de calitate, lucrate cu atenție și aduse în timpul nostru prin detalii Gențile sunt accesorii care, bine alese, ne pot fi de folos un timp lung, spunând fiecare o poveste despre stilul nostru, despre anii care au trecut peste mânere sau peste pielea din care sunt făcute. Astfel că, de cele mai multe ori ne căutăm ceva reprezentativ, de calitate și emblematic pentru noi, ceva ce poate trece de limitele impuse de moda de sezon.bine realizate. Produsele sunt din categoria celor care rezistă oricăror schimbări ale modei, fiind la fel de actuale acum, ca și în urmă cu câteva decenii, când primul model a fost creat.

Stilul vintage oferă genților personalitate, ajutându-vă să ieșiți în evidență prin bun gust și rafinament. Gentile devin o investiție în imaginea dumneavoastră, nefiind doar un accesoriu peren, ci o parte din modul în care doriți să vă perceapă lumea din jur, partea dumneavoastră rafinată și care reușește să treacă de rigorile sezonului în curs. A purta elemente clasice este un act de maturitate stilistică, o curățire a exceselor vestimentare, până când ajungem la esența lucrurilor care ne plac, fie ele de acum 20 de ani, fie de acum un sezon, pentru că în fața oglinzii, suntem proprii stiliști personali.

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code