Gențile cu franjuri - stilul boem și libertin

Trendul din acest an este puternic influențat de moda deceniilor trecute, fiind opțiuni suficient de variate cât să acopere cât mai multe gusturi. Sfârșitul anilor 60 și începutul anilor 70 au o personalitate foarte puternică în ceea ce privește stilul, cunoscut fiind pentru libertatea și culorile specifice. Franjurii apar din timp în timp în anumite detalii. Dacă în anii 20 îi regăseam în rochii, în anii 60-70 erau pe geci, accesorizau gențile, sau chiar cerceii. În anii 90 aveam tricourile cu franjuri în partea de jos, care ne dădeau de lucru creativității și imaginației.

În orice formă, franjurii rămân versatili, stilați și reușesc să ia puțin din rigiditatea unei țintue. Stilul boem rămâne în tendințe și în acest an, iar cea mai emblematică accesorizare este geanta cu franjuri.

De la culori puternice și până la nuanțe de maro, orice combinație este binevenită, reușind să aducă în orice ținută o notă de libertate și nonconformism specifice acelor ani.

O geantă cu franjuri vă poate însoți de la o zi la lucru și până la o seară petrecută la un concert, sau o zi de concediu pe malul mării. Puteți opta pentru o geantă de dimensiuni mari cu franjuri, sau chiar una mică, discretă.

Cu franjuri lungi, scurți, colorate sau în tonuri nude, opțiunile rămân variate, trebuie doar să puteți alege un singur model.

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code